Sightseeing i Drakensberg

Som det forhåpentligvis kan sees, er det glass i gulvet under forsetene. Ikke forenlig med høydeskrekk…!
Sør-Afrika, november, 2008.

Vist 23 ganger. Følges av 2 personer.

Kommentarer

Takk skal du ha, Ellen Helene.
Takk også til Lise.

Takk, Elisabeth.

Var du med der altså, tøff likevel tross høydeskrekk?

Tøff og tøff, fru Blom. Jeg satt i baksetet på vei oppover, og la ikke merke til glassgulvet i forsetet. På vei nedover byttet vi plass… Skrekk og gru! Piloten, som hadde vært politihelikopterpilot, sa stadig “Shut your eyes, here’s another drop!”. Det var hver gang vi fløy over et stup. På vei opp fløy vi nemlig rett opp til denne flata. Den store sightseeingen var først på nedtur, og da satt jeg foran. Guiden vår satt bak meg og strøk meg på nakken til trøst.

Turen skulle gå til “Cathedral Peak”, 3.004 m, den høyeste toppen bak helikopteret. Og siden jeg har forsøkt å nå toppen til fots der tidligere en gang, men måtte snu på grunn av tordenvær, hadde jeg lyst til å være med. Vi landet imidlertid på denne sletta hvor helikopteret står på bildet, og der var det champagneservering, så jeg nådde ikke toppen denne gang heller… Neppe siden heller, vil jeg anta.

For ei historie!

Det hører med til historien at den gangen jeg forsøkte å nå toppen til fots, fikk vi beskjed av den innfødte zulu-guiden om at vi måtte se oss litt for hvor vi plasserte hender og føtter, for det var to forskjellige typer dødelig giftige slanger der… Jeg har også slangeskrekk!

Takk til både Inger og Jorunn.

Artig historie Bjørg. Å ta bilder fra helikopter kan gi mange fine bilder, selv om det er skummelt.

Tusen takk, Sjur, Knut og Odd.
Jeg tok ikke ett eneste bilde under helikopterturen, Knut. :-((

Takker, Bjørg Liv.

Takk skal du ha, Lille My.

 

Bildesamlingen (39227 bilder)

 

Nye bilder